tisková zpráva č. 1 – FOOTFEST 2020: VÁŠ LETNÍ FESTIVAL SE UŽ PO 16. VRACÍ NA FOTBALOVÉ HŘIŠTĚ DO ŽELČE!

16. ročník letního hudebně-kulturního festivalu se bude konat ve dnech 17. – 18. července. Do Želče se každoročně vrací tisíce hudebních fanoušků. Na své si i letos přijdou vyznavači popové, rockové, metalové i punkové scény. Dvoudenní festival nabídne opět pestrou škálu kapel a známých interpretů. Mezi již zveřejněné kapely patří Nazareth, Monkey Business, Doga, UDG, Anna K., Poletíme?, Tři sestry a další. Součástí festivalu bude opět již tradiční fotbalový turnaj Želečský pohár, který proběhne v sobotu 18. července.  Na turnaj se týmy mohou již registrovat na našich webových stránkách. Těšit se mimo jiné můžete na bohatý doprovodný program, festivalovou gastronomii i program pro děti. K dispozici bude opět stanové městečko a chybět nebude ani oblíbená festivalová seznamka!

Druhy vstupenek:

Jednodenní vstupenka: 500 Kč
Permanentka standard: 800 Kč
VIP pátek: 1500 Kč
VIP sobota: 1500 Kč
Permanentka VIP: 3000 Kč
Permanentka dětská: 300 Kč

(ceny platné do konce února)

Vstupenky můžete zakoupit na našem e-shopu (https://www.footfest.cz/obchod/), nebo v kamenných prodejnách:
Restaurace Na Staré – Želeč
Hotel Relax Drs
Planá nad Lužnicí – Trafika, Obchodní centrum Maga
Soběslav – Cyklosport
Bechyně – Genecar autodíly
Garage Tábor
Café Atlantis Tábor
Chýnov: Drogerie – Strakatá

Sledujte nás na facebooku a instagramu.

www.footfest.cz